VIDEO GALERIA

Projekti i BE-së

Barazia Dhe Perfaqesimi
Gjinor Pertej Kufijve
img1

Publikimet

Të gjitha
publikimet nga
QKSGJ
img2
shkarko PDF >
Si votojnë
gratë në Kosovë
img3

FOTO GALERIA

PROGRAMET

Programi 1: Instituti Hulumtues per Studime Gjinore
Programi 2: Hulumtimi dhe Zhvillimi i Politikave
Programi 3: Avokimi, Lobimi dhe Monitorimi i Politikave

Partnerët e QKSGJ

home

Adresa: Rr. Nëna Tereza18/1
10000 Prishtina, Kosova

phone

Tel: +381 (0) 38 735 991

message

Qëndro i lidhur me QKSGJ
.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]