Arnina Beciri

Arnina Beciri

Arnina Beciri punon si konsulente e dizajnit grafik dhe marrëdhënieve me publikun në Qendrën Kosovare për Studime Gjinore. Ajo është avokuese e apasionuar për të drejtat e refugjatëve dhe grave. Ajo ka qenë e angazhuar në Ndihmën Humanitare në Liban dhe Maltë dhe ka punuar në sektorin e Zhvillimit Ndërkombëtar në Gjermani dhe Kenia. Aktualisht, ajo është duke përfunduar Masterin e saj në Intervenimet Humanitare Ndërkombëtar në Universitetin e Maltës.