Mediat dhe aktivizmi për të drejtat e grave


Qendra Kosovare për Studime Gjinore organizoi panelin e diskutimit “Mediat dhe aktivizmi për të drejtat e grave”.

Diskutimi u realizua nga panelistët si në vijim: Vullnet Krasniqi, Redaktor përgjegjës, Insajderi; Dafina Halili, Gazetare, Kosovo 2.0; Adelina T Berisha, Koordinatore për avokim, Rrjeti i Grave të Kosovës. Paneli dhe diskutimi u moderua nga Mirishahe Syla, Qendra Kosovare për Studime Gjinore.