Struktura organizative e qendrës përfshin një Bord Drejtues të përbërë nga pesë ekspertë, të cilët i takon dy apo tre herë çdo vit për të rishikuar punën e QKSGJ, projektet e propozuara për të ardhmen dhe strategjitë.

Prof. Dr. Anton Kolë Berishaj

Sociolog, Profesor në Universitetin e Prishtinës

e-mail: antonkb@yahoo.com

www.uni-pr.edu

Bashkim Rrahmani

Drejtor Ekzekutiv

Fondacioni për Iniciativë Demokratike

e-mail: bashkimrrah@hotmail.com

www.fdi-kosovo.org

Bersant Disha, Board Chair

Kryetar i Bordit

Ekonomist

Kosovan Nansen Dialogue

e-mail: bersantd@hotmail.com

www.kndialogue.org

Xheraldina Vula

Zëvendësdrejtoreshë në RTV 21

e-mail: xheraldina_v@yahoo.com

www.rtv21.com

Milva Ekonomi

Ekonomiste

e-mail: milva.ekonomi@shendetesia.gov.al

VIDEO GALERIA

FOTO GALERIA

Partnerët e QKSGJ

home

Adresa: Rr. Nëna Tereza18/1
10000 Prishtina, Kosova

phone

Tel: +381 (0) 38 735 991

message

Qëndro i lidhur me QKSGJ
.