About public

This author has not yet filled in any details.
So far public has created 52 blog entries.

Bonu Cool mos bjer shpullë!

By |May 22nd, 2015|

.

Media & Projekti

By |May 22nd, 2015|

Oikotimes Offical
RONA NISHLIU – SE VETEM ZEM

Video Rona Nishliu

By |May 22nd, 2015|

.

Vetëdija gjinore pjesë e kulturës së përgjithshme popullore

By |May 22nd, 2015|

Përkundër disa sukseseve problemet e lidhura me pabaraz

A është Feminizmi ekstravagancë ?

By |May 22nd, 2015|

Violeta Kurti Islami

Simon de Beauvoir, në fund të k

Gjuhësia në sfondin feminist

By |May 22nd, 2015|

Artan Krasniqi

Gjuha përveç që është mjet komunikimi

Zoja Vs Zoti i sh’pisë

By |May 22nd, 2015|

Në debatin rreth kësaj teme të organizuar nga Qendra Ko

LGBT në Kosovë: Gjuha e urrejtjes, ligji dhe emancipimi shoqëror

By |May 22nd, 2015|

Nita Luci

Kundër dëshirës së shumëkujt, mirëpo me nj

Rrëfimi i saj është vetë historia

By |May 22nd, 2015|

.

Ligjëratë mbi çështjet gjinore

By |May 22nd, 2015|

.